Rövid filmek

Legexkluzívabb, legegyedibb szolgáltatásunk az esküvőkről vágott, általában 20-30 perces, végletekig kidolgozott film, melyekből a bal oldali menüsorból választva részleteket láthattok minden egyes kategóriában.

Az itt látható rövid, úgynevezett "highlights" filmek készülhetnek a hosszú klip mellé, vagy csak önmagukban is, a pár igényeitől függően. Ilyenkor kb. 5 percben foglaljuk össze az egész esküvő eseményeit egy dinamikus klipben.

 

Judit és Jason rövid filmje. Igazán megtisztelő, hogy Judit és Jason történetét filmre vihettük. Bár a rövid filmben beszédeik rövid részleteit halljuk csak, az elfogadásnak, a toleranciának és a szeretetnek elképesztő mértékű megnyílvánulásának lehettünk részesei a násznéppel együtt. Judit Magyarországról, Jason pedig a karibi Szt.Vincent szigetekről került Angliába, ott ismerkedtek meg és az esküvőre már a 18 hónapos gyönyörű kislányukkal érkeztek haza. Óriási élmény volt átélni a különböző kultúrák összeolvadását és ezt a rengeteg érzelemmel dúsított esküvőt megfilmesíteni.

 

Atara és Eran "legjobb pillanatok" klipje. Régóta szerettem volna egy zsidó esküvőről filmet készíteni jellegzetes és érdekes szokásai miatt, végre eljött az alkalom. Soha nem látott kihívások elé állított minket a forgatás, lévén a szertartás egy kisebb zsinagógában, egy kb. 2x3 méteresen emelvényen, az ún. bimán zajlott, melyen a párral szemben állt két rabbi, ezen felül jöttek-mentek az oda felhívott vendégek, a bima 4 sarkára állított bokros fácskákról már nem is beszélve. Mindennek tetejébe a bimát teljes mértékben körülállta a násznép, semmilyen közlekedési lehetőséget sem hagyva az operatőröknek. Mivel szerencsére tudtuk mi vár ránk, így végül 6(!), azaz hat kamerával oldottuk meg a helyzetet, hogy szépen változatosan tudjuk mind a teljes szertartásról készült anyagot, mind a legjobb pillanatok filmet elkészíteni.

 

Ildikó és Armand - A fogadalom. Kifejezetten szeretjük, ha valaki nem a szokásos esküvői menetrend szerint tartja az esküvőjét. Ildinek és Armandnak az volt a vágya, hogy egy erdő kellős közepén, a szabad ég alatt, kizárólag kettesben (és imádott kutyájuk jelenlétében) fogadjanak örök hűséget egymásnak - az adott körülmények között hitvallásuk előírásainak is megfelelve.

 

Móni és Robi "legjobb pillanatok" klipje. Az embernek ritkán van alkalma kedves, romantikus jófej rendőrökkel találkozni. Móni és Robi esküvőjét különlegessé tette a díszőrség, illetve az a rengeteg energia, amit a szervezésbe és a bemutató táncaikba fektettek.

 

Éva és Olivér "legjobb pillanatok" klipje. Esküvő egy vadászházban, az erdő közepén, ahol a családdal, barátokkal való együttléten volt a hangsúly. Szeretjük ebben a klipben, hogy a zene trailer hangulata keretezi a filmet, a szertartáson elhangzott vers pedig végigvezet bennünket a történéseken.

 

Szilvi és Gábor "legjobb pillanatok" klipje. Szilvi és Gábor Angliából látogatott haza, hogy abban a környezetben és helyszíneken tartsák meg esküvőjüket és készítsenek felvételeket, ahol felnőttek - egymás szomszédainként. Hosszú és kalandos úton érkeztek el ehhez a gyönyörű naphoz, nagy örömünkre szolgál, hogy megörökíthettük.

 

Niki és Roli "legjobb pillanatok" klipje. Egy laza páros, szép helyszínek, sok humor és rengeteg szeretet. A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.

 

Marina és Tan "legjobb pillanatok" klipje. Marina ukrán gyökerekkel rendelkezik, Tan görög származású, Angliában élnek együtt és itthon tartották esküvőjüket. Ez a felállás már eleve garantált egy különleges esküvőt. A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.

 

Marina és Tan "Same Day Edit" klipje. A "Same Day Edit" vagy "SDE" szolgáltatás amerikában már nagy divat, itthon ezidáig senki sem vállalkozott rá. Ilyenkor már a vacsora végére kell megvágni egy összefoglaló filmet az aznap, addig történt eseményekből. Csapatunk nagy sikerrel vette ezt az akadályt, a vetítés fergetesre sikerült. A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.  

 

Adri és Jeremy rövid klipje. A kulturális és nyelvi különbségek ellenére egy rendkívül meghitt magyar-francia esküvőt volt alkalmunk forgatni egy gyönyörű környezetben. A felvételeket Weigert Józseffel közösen készítettük. A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.

 

Tündi és Peti rövid klipje, mely a fotózásról, a szertartásról és a vacsoráról készült. A buliról külön klipet készítettünk (lásd. buli klipek). A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.

 

Zsófi és Csaba rövid klipje, mely a vacsoráig történt eseményeket foglalja össze. A felvételek DSLR technikával készültek, az eredeti film full HD felbontású.

 

Edit és Öcsi rövid klipje, mely legelső DSLR technikával készült esküvői filmünk is egyben.

 

Tonyi és Eric rövid klipje. Ezt a klipünket vágási stílusa miatt inkább beharangozó, úgynevezett trailer filmnek nevezzük inkább, előzetest mutatva a hosszú filmből. 
Az eredeti film HD felbontásban készült. 

 

Kati és Zoli rövid klipje. A teljes esküvő anyagából ezt a 12 perces klipet vágtuk. A klip érdekessége egyéni vágási stílusa, gyakran váltakozó zenére. 

 

Ági & Gergő rövid klipje, melyet azért kértek, hogy a 40 perces filmjüknek legyen egy rövid kivonatos változata is. Egy dinamikus zenére foglaltuk össze a Nagy Nap eseményeit.

 

Judit és Tamás 4 perces rövid klipje. E film legnagyobb érdekessége, hogy egy vak párnak készült. Eddigi munkánk egyik legnagyobb megtiszteltetése volt megismerkedni Judittal és Tamással, akik természetesen a videó megrendelésénél elsősorban családjukra és barátaikra gondoltak. A rövid klip mellett egy célzottan jó hangminőségű vágatlan anyagot készítettünk, két kamerával. 

 

 Judit & Balázs rövid klipje. Ebben a 8 perces filmben foglaltuk össze a pár esküvőjének romantikus pillanatait, ideértve a polgári és egyházi szertartásaikat és a fotózásról készült felvételeket. A film eredetileg HD felbontásban készült.

 


 

E-motion Produkció - minden jog fenntartva Tel: 225-0284 Mobil: 06 20 211-9109 E-mail: eskuvo@emotion-produkcio.hu